miercuri, 3 iunie 2015

O usa s-a inchis, o alta se deschide!



O usa s-a inchis, o alta se deschide!


Astazi 3 iunie 2015 am facut o vizită la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci și, după o discuție cordială cu Dl Directror General Andrei, am predat la Biroul Resurse Umane legitimația care mi-a permis accesul în instituție până azi.


În scurt timp îmi voi defini reperele noii mele activități de consultanță în domeniul proprietății industriale si reprezentării în fața autorităților din țară și străinătate.


Vă reproduc în continuare scrisoarea adresată colegilor și colaboratorilor în ultima zi de activitate în Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci, fapt care s-a petrecut vineri 29 mai 2015.


Dragi Colegi,

Stimati Colaboratori,

Dupa demisia mea din 15 aprilie, in mod normal, a venit si ultima zi de munca in Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci. Este un rezultat al unei schimbari normale in cariera mea, dupa 23 de ani de activitate in aceasta institutie.

Multumesc sincer tuturor colegilor pe care i-am avut in cadrul Oficiului, cei cu care am lucrat umar la umar, cei care mi-au fost sefi, cei care mi-au fost subalterni, in toti acesti ani. Fara voi nu as fi ajuns la  realizarile ce se constituie acum intr-un bilant pozitiv al carierei mele in OSIM.

Doresc sa adresez multumiri speciale tuturor colaboratorilor care i-am intâlnit in toti acesti ani, pentru criticile lor, intrebarile lor si sugestiile lor adresate mie sau colegilor mei. Sper ca raspunsurile si sfaturile pe care le-am dat, sau opiniile pe care le-am exprimat sa fi fost utile pentru voi toti, potrivit cu intentia mea permanenta.

Va doresc tuturor mult succes, o multime de realizari si multa de sanatate!

Sa ne auzim si revedem cu bine,

        Ovidiu Dinescu



Din acest moment datele mele de contact sunt:


mobil: +40 722 218 187





Dear Colleagues,

Dear Collaborators,

After my resignation on April 15th, 2015, now is my last working day in the State Office for Inventions and Trademarks. It's a normal result of a change of career, after 23 years of activity in this institution.

I want to address sincere thanks to all my colleagues in the Office, those I have worked with, , my bosses, or the teams that I led, during all these years. Without you all, I couldn't have achieved all that now constitutes a positive balance of my career in OSIM.

I also want to add special thanks to all the collaborators that I’ve met during these years, for their critics, their questions and their advices addressed to me or to my colleagues. I do hope my answers to you were useful, as this was permanently my intention.

I wish you all success and many achievements in your professional and personal lives!

All the best from me, hope to see/hear from eachother in the future,

                Ovidiu Dinescu



P.S. Starting from now please use my new contact information:


mobile: +40 722 218 187